Skip to content

Samen ondernemen, van strategie tot activatie.

Zo helpen wij nieuwe opdrachtgevers

Elk project is anders en heeft zijn eigen uitdagingen, daarom hebben we een vast proces waar we uitdagingen aankaarten en aangaan, terwijl we oplossingen blijven testen en optimaliseren. Zo kunnen we altijd doelgericht te werk gaan.

Door ons team aan te vullen met designers, strategen, developers en marketeers passen we onze services aan op de vraag, werkend naar de best mogelijke oplossing. Samen ondernemen en betrokken partnerschap, dat is Presentise.

De weg naar resultaat

Intake
Het formuleren van de uitdagingen en doelen van het project. Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan en een grondige analyse beginnen.
Intake
Discovery
Gezamelijk verkennen we de richting van het merk en de oplossing. Waar zie je je bedrijf over een aantal jaar? Wie zijn je klanten, wat maakt je anders, wie moet over je weten en hoe maak je een blijvende impressie.
Discovery
Strategie Opstellen
Verkennen en afstemmen van de strategie. Samen stellen we de roadmap op van taken en tactieken om korte en lange-termijn doelen te behalen, geordend op effectiviteit, haalbaarheid en impact.
Strategie Opstellen
Team Samenstelling
Nu de randvoorwaarden staan en we weten wat er moet gaan gebeuren, stellen we het team samen om de uitdaging te tackelen. In house, of in samenwerking met ons netwerk van specialisten.
Team Samenstelling
Uitvoerende fase
Nu we precies weten wat er moet gebeuren, kan elk eilandje van specialisten werken aan waar zij goed in zijn. Met wekelijkse meetings houden we het project op de rails en brengen we het merk tot leven in verschillende middelen.
Uitvoerende fase
Launch
Klaar voor de start! Maar daar stopt het niet, nu de middelen en het plan staan, is het tijd voor actie.
Launch
Testen en optimalisatie
Om het merk verder te activeren blijven we maandelijks rapporteren. Door grondig testen en optimaliseren, benutten we de optimale potentie van de oplossing en borgen we groei.
Testen en optimalisatie
Samen ondernemen
Nu we precies weten wat wel en niet werkt, kunnen we volledig inzetten. Doordat we de organisatie, markt en oplossing in-and-out kennen, worden we een daadwerkelijke verlenging van jullie organisatie. Een partnership voor de lange termijn. 🚀
Samen ondernemen

Geen korte sprint, maar een marathon

Doelen zijn voor zowel de lange termijn, als de korte. Daarom bouwen wij aan partnerships. Trainen en coachen naar de eindstreep, en op naar de next level. 

Dit houdt in dat we persoonlijk contact, kennisdelen en daadwerkelijk samenwerken erg belangrijk vinden. Samen op weg naar succes, samen ondernemen.   

Hi, vertel ons over je uitdaging 👋