User Cases

Toxandria Golf & Country Club

Webdevelopment & Online Oplossingen

Toxandria is de oudste golfbaan van Noord-Brabant en behoort tot de top 10 beste golfbanen van Nederland. Met een geschiedenis van meer dan 80 jaar wordt Toxandria beschouwd als een van de beste klassieke banen en country clubs van Nederland. Voor Toxandria hebben wij de website volledig vernieuwd, om een betere gebruikservaring te bewerkstelligen.

Evolve Capital Holdings

Branding & Webdevelopment

Evolve Capital Holdings is een beleggingsfonds dat deelnemingen heeft in diverse beursgenoteerde  investeringsmaatschappijen. Met een duidelijke nadruk op waarde creëren en langetermijn groei, deze waardes hebben wij gevisualiseerd in de huisstijl en website. Samen met een klantenportaal waar deze groei kan worden ingezien door clienten.

Dragt Watersport

Webdevelopment & E-commerce

Voor Dragt Watersport hebben we een multisite webshop mogen ontwikkelen met bijbehorende portal website. Samen met een CMS om alles gemakkelijk te beheren. Websites waarmee Dragt Watersport nieuwe wateren kan gaan bevaren!

Lemmens Travel

Webdevelopment

Lemmens Travel is een bedrijf gespecialiseerd in het regelen van prachtige Safari, Beach en Golfreizen. Toen wij in contact kwamen met Anne-Aymone was één ding duidelijk: De nieuwe gebruikerservaring moet het gevoel geven dat je op de website al op locatie bent.

Gijsrolle.com

Webdevelopment

Personal branding is altijd een uitdaging, hoe ga je jezelf profileren? Wat is een geschikte tone of voice? Voor Gijs Rolle Audiodesigner mochten we dit tot in de details uitwerken. Een website, huisstijl, visitekaartjes en alles wat erbij hoort.

Ben Hogan

Webdevelopment & E-commerce

Bij Presentise werden we benaderd door de gekozen distribiteur voor Ben Hogan Golf Europe die in Amsterdam gevestigd is met zijn National fitting centre. Doormiddel van zijn fitting expertise is het mogelijk de “most precise golfclubs” in de markt aan te meten en te verhandelen.

B E & D

Webdevelopment & Listing

Book Ease & Dream is een luxe villa verhuur bedrijf op het eiland van de goden, Bali. Voor BE&D hebben we een volledig werkende listing website verzorgd, zodat potentiele klanten makkelijk accomodaties kunnen vinden in het populaire toeristenoord Bali.

SGU

Huisstijl & Logo

SGU is een 25 jaar lange marktleider in gascompressie apparatuur en onderhoud in Zuid-oost Azie. Wij hebben samen met het management gewerkt om het merk te herpositioneren en een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Met de geschiedenis van het merk in het achterhoofd en een gedegen merk en online strategie is SGU klaar voor de toekomst.

Heeft u vragen
of interesse in
een vrijblijvende
offerte op maat? 

Contact ons

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte op maat?

Not readable? Change text. captcha txt