Toxandria Golf
& Country Club

Het Project

Toxandria is de oudste golfbaan van Noord-Brabant en behoort tot de top 10 beste golfbanen van Nederland. Met een geschiedenis van meer dan 80 jaar wordt Toxandria beschouwd als een van de beste klassieke banen en country clubs van Nederland. Toxandria Golf Club ligt in de bossen bij Breda, in Molenschot om precies te zijn. De golfbaan biedt een goede maar eerlijke golfuitdaging voor de beste spelers.

De Casus

1. Project Team

Projectmanager: Matthijs
Webdeveloper: Colin
Grafische Vormgeving: Colin

2. De Opdracht

De uitgebreide sitemap en een content plan werden als eerste gemaakt om de content rich website vorm te kunnen geven. Van daaruit zijn we gaan zoeken naar oplossingen om de informatie voor te schotelen aan de bezoekers van de website. Om de user experience ten goede te komen hebben we een side navigation gebouwd voor zowel de gasten sectie als de leden sectie. Daarnaast is de gehele website in de huisstijl van Toxandria geplaatst, met de Lustrum kleuren voor het 1e jaar na de launch.

De ledensectie geeft de ingelogde leden een overzicht van de wedstrijden, competities, baanagenda, golf handicap en meer live feeds. Daarnaast is er een ruimte gebouwd voor de commissies en een meldingen pagina. Terwijl de niet leden sectie een overzicht geeft van de golfbaan en countryclub om Toxandria beter te leren kennen.

Heeft u vragen
of interesse in
een vrijblijvende
offerte op maat? 

Contact ons

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte op maat?

Not readable? Change text. captcha txt