Skip to content

Samara Liveaboard

De Case

Opgericht in 2013, Samara Liveaboard is een van de pioniers van het zeilen op de Komodo Eilanden en blijft mensen meenemen op onvergetelijke reizen, evenals ontsnappen aan de drukte van de stad en het dagelijkse leven – met hun unieke huiselijke stijl van zeilen, waardoor Samara uw thuis aan zee wordt. 

De vriendelijkheid van de bemanning, de attente service, de kwaliteit van de producten, het gebruik van lokale ingrediënten en de echte Indonesische gastvrijheid zijn allemaal belangrijke componenten bij Samara. Deze gecombineerd met een goed verzorgde en comfortabele boot zorgen voor een perfecte trip op het water.

Diensten

Merkstrategie
Positionering
User Stories
Merkidentiteit

Branding
Merknaam
Merkpropositie
Merkbelofte

Logodesign
Visuele Identiteit
Merkactivatie

Digital
Webdesign
Landingspaginas
E-commerce
Conversie optimalisatie

Strategie & Research

In de strategiesessies werd al snel duidelijk wat belangrijk was voor Samara en hoe zij zich onderscheidt tussen de concurrentie; de gastvrijheid. Waar concurrenten het op luxe, de locaties op Komodo en de boot zelf gooien, focust Samara zich op de ervaring. Een crew die je thuis laat voelen, maar belangrijker; op je gemak. Binnen de strategie zijn alle zijlen bijgezet om deze ervaring te versterken. Zo kan de ideale klant effectief worden aangesproken.

 

Professional
0
Homey
0
Helpful
0
Caring
0

Branding

Digital

Hi, vertel ons over je uitdaging 👋