Skip to content

Huisdieren.nl

De Case

Vestigen van Nederlands grootste webshop voor huisdieren én baasjes

Met de ambitie om dé webshop voor het allerbeste voor je huisdier te worden op de meest inspirerende manier, zet je als bedrijf de lat hoog. Nederlands eerste lifestyle-huisdieren webshop benaderde Presentise als strategisch partner voor het verder ontwikkelen van de website en merkactivatie. Welke zowel de creatives voor advertising als het webdesign en development besloeg. Centraal staat het bedrijf ondersteunen terwijl het groeit in nieuwe markten, distributie kanalen en product lijnen. 

Diensten

Merkstrategie
Positionering
User Experience

Branding
Merkpropositie

Merkactivatie
Ad Creatives

Digital
Webdesign
Webdevelopment
Landingspaginas
E-commerce
Conversie optimalisatie

Strategie

Naast de essentials verkoopt Huisdieren.nl steeds meer unieke whitelabel huisdieren producten en producten die zich focussen op lifestyle en het baasje zelf. Centraal in het project stond meer inspiratie en beleving aan het merk toevoegen. Waar de bezoeker eerst alleen een product kocht, koopt hij nu een stukje beleving waar hij tijdens de gehele customer journey geïnspireerd wordt. Gerustgesteld dat het allerbeste in huis is gehaald voor hun huisdier. 

Experimentiële Commerce

Huisdieren.nl biedt naadloze en responsieve e-commerce, waarbij het merkverhaal wordt getoond en producten contextueel worden gepromoot.

Opbouwen van
de merkervaring

De klanten van Huisdieren.nl zien hun huisdier als deel van de familie. Het uitgangspunt van de communicatie was dan ook, het beste voorhebben met je “furry child”. Er is niks mis met verwennen en alleen het allerbeste in huis te halen. 

Verkochtte
speeltjes

0 +

Verkochtte
snacks

0 +

“Het zijn van een authentiek merk, met een authentiek verhaal resoneert daadwerkelijk met mensen.”

Partners in project:

Huisstijl: www.dffrntmedia.nl
Online Advertising: www.yellowhawk.nl

Hi, vertel ons over je uitdaging 👋