Passie voor het web.

Wij zijn Presentise

Wij zijn een webdevelopment bureau gevestigd in Breda dat op een nuchtere en vernieuwende manier uw visie een uniek jasje aanmeet voor uw online succes. We beschouwen elk project als ons eigen, zo bieden wij u een uitzonderlijke service en elegante online concepten. Samen met ons oog voor detail zetten wij eersteklas websites neer, tegen een rechtvaardige prijs.  Met Presentise heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde, die zich niet laat leiden door modieuze tendensen of puur esthetische ontwerpkeuzes, wij nemen de innovatieve mogelijkheden ter hand voor een vakkundige online oplossing die werkt voor uw onderneming.

We fluisteren geen zoete woordjes,  komen niet aanzetten met (ontwerp)clichés en hanteren geen harde marketingstrategieën. What you see is what you get; vakkundig en persoonlijk partnerschap. We zijn transparant over uw project, het proces en de prijsvoering. Presentise levert namelijk geen confectie websites, geen dertien in een dozijn ontwerpen, maar exclusief maatwerk. Wij verdiepen ons in uw onderneming en uw website wordt door ons, met onverdeelde aandacht, handgemaakt.

 • Matthijs
  Matthijs Founder - Project Manager

  Websites laten maken kan op verschillende manieren en vaak heb je bij een bedrijf maar één keuze hoe je het laat ontwikkelen. Met die gedachte ben ik met Presentise begonnen om zo ervoor te zorgen dat bij de wens van elke klant ik een passende webdesigner aan het werk kan zetten die zowel binnen budget blijft als voldoet aan de kwaliteitseisen. Bij diverse bedrijven heb ik me altijd beziggehouden met de marketing en het creatieve aspect waardoor ik als contact persoon altijd alles kan regelen, suggesties kan geven en uiteraard leuke ideeën kan opperen voor een website waar je trots op kan zijn.

 • Colin
  Colin Webdevelopment - Ontwerp

  Afgestudeerd van Communicatie en Multimedia Design bij Avans Hogeschool AMUX (Academie voor Media & Gebruikers Ervaringen) werk ik sindsdien aan mijn passie voor ontwerp. Samenwerkend met alle maten van klanten, van inspirerende individuen tot internationale bedrijven.

  “Mijn idee van een goed ontwerp combineert een user-centered aanpak met een sterke en aansprekende beeldtaal. Om ervoor te zorgen dat een ontwerp niet alleen iets is voor de looks, maar iets dat écht werkt. “

Procespool presentise webdevelopment breda

Onze pool

Wij geloven in het creëren van blijvende waarde voor merken, met een focus op webdevelopment, het bouwen van online concepten, ervaringen en platformen met een transformerende kracht.

Wij bestaan uit een bescheiden en vakkundig team van zelfstandige professionals met verschillende specialismen en achtergronden. Voor ons is het web niet zomaar ons werk, het is ons levenswerk en onze passie, deze passie drijft ons naar het maken van onvergetelijke producten. Creatief, nieuwsgierig, up-to-date en gepassioneerd zijn enkele kernwoorden die hoog in ons vaandel staan, zo werken wij samen aan een ereplaats te maken op het web.

Heeft u vragen
of interesse in
een vrijblijvende
offerte op maat? 

 

Contact ons

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte op maat?

Not readable? Change text. captcha txt