Digital problem solvers en adviseurs. Met behulp van ontwerp en code maken wij meeslepende verhalen, converterende websites en onvergetelijke online ervaringen. Branche overschrijdend en vooral samen.

Digital problem solvers en adviseurs. Met behulp van ontwerp en code maken wij meeslepende verhalen, converterende websites en onvergetelijke online ervaringen. Branche overschrijdend en vooral samen.

presentise-mockup

Enthousiast over ontwikkelingen, gericht op innovatie, delen van kennis en maken van unieke identiteiten en online ervaringen. Zo ondersteunen wij bedrijven om te kunnen blijven innoveren, converteren en differentieren in een constant veranderend online landschap.

Wij vertalen abstracte idee├źn of problemen, naar passende digitale oplossingen. Voor ons is design een totaalbegrip. Van het onderzoek, naar het strategisch concept dat bijdraagt aan de oplossing. De grens tussen on- en offline vervagend.

Blijvende waarde in samenwerking

Sectoren veranderen en ambities veranderen mee. Voor ons zijn de plannen groots; meer impact door waardevolle samenwerkingen.

Samen blijvende waarde creeeren voor bedrijven , van multinationals tot startups, doormiddel van sterke online concepten en producten.

Volop ervaring en passie voor design

Met meer dan 15 jaar gecombineerde digitale expertise, blijven we inzichten ontdekken die bijdragen.

Zo weten we welke doelen we willen bereiken, welk probleem we gaan oplossen en hoe we dit gaan bewerkstelligen. Uiteraard met volop passie, de laatste technologien en attentie voor detail.

presentise-profielfotos-webartboard-1

Matthijs van der Zouwen

Managing Director
[email protected]

presentise-profielfotos-webartboard-1-copy

Colin van den Broek

Creative Director
[email protected]

Brand design

Naming
Visual identity
Packaging

Art direction

Digital design

Prototyping
UI/UX
Web design
Development

presentise-office

In een snel veranderende wereld streven we ernaar om dingen eenvoudig te houden. Betekenis geven aan de complexiteit van een service.

We praten geen onzin en geen jargon, we vertellen hoe het is. Kennen de regels en weten wanneer en hoe ze te breken. Hebben sterke overtuigingen en nemen ons vak serieus – onszelf minder.

Clients

Elke samenwerking is uniek, dus vormen we elke keer weer ons team en onze methoden op nieuwe manieren. Nauw samenwerkend met onze klanten voor strakkere uitvoering en betere communicatie. We reizen licht en bewegen ons snel om onze klanten vooruit te helpen.

Wilton Family Office
toxandria-golfclub
artboard-1-copy-10
michael-verhagen
artboard-1-copy-3
artboard-1-copy-5
artboard-1-copy-4
ide-energie
artboard-1
dp-online-marketing
italian-osteria