Wij brengen bedrijfsdoelen op één lijn met behoeftes van klanten en vertalen abstracte ideeën naar effectieve oplossingen.

Wij brengen bedrijfsdoelen op één lijn met behoeftes van klanten en vertalen abstracte ideeën naar effectieve oplossingen.

presentise-mockup

Strategisch geleid (digital) design voor ambitieuze merken.

Als ontwerp strategen, overbruggen we de kloof tussen de strategie en de uitvoering. We stemmen de doelen van een organisatie af op de behoeften van klanten en creëren unieke merkervaringen. Het is onze missie om een duidelijke koers voorwaarts uit te stippelen.

Wij vertalen abstracte ideeën of problemen, naar passende (digitale) oplossingen. Voor ons is design een totaalbegrip. Van het onderzoek, naar het strategisch concept dat bijdraagt aan de oplossing. De grens tussen on- en offline vervagend.

Blijvende waarde in samenwerking

Sectoren veranderen en ambities veranderen mee. Voor ons zijn de plannen groots; meer impact door waardevolle samenwerkingen. Investeren in een bedrijf en langdurige relaties, betrokkenheid en directe communicatie. Elk bedrijf heeft recht op een winnende persoonlijkheid.

Volop ervaring en passie voor design

Met meer dan 15 jaar gecombineerde digitale expertise, blijven we inzichten ontdekken die bijdragen.

Zo is het onze missie om altijd door te blijven leren. Uiteraard met volop passie, de laatste technologien en attentie voor detail.

presentise-profielfotos-webartboard-1

Matthijs van der Zouwen

[email protected]

presentise-profielfotos-webartboard-1-copy

Colin van den Broek

[email protected]

Strategie

Positionering
User Journeys
User Profiles
Brand Attributes

Competitie Audit

Branding

Logo Design
Identity Systems
Packaging
Environmental Design

Brand Guidelines

Digital design

Web design
Web Development
Informatie Architectuur

Wireframing & Prototyping
App Design

presentise-office

In een snel veranderende wereld streven we ernaar om dingen eenvoudig te houden. Betekenis geven aan de complexiteit van een service.

We praten geen onzin en geen jargon, we vertellen hoe het is. Kennen de regels en weten wanneer en hoe ze te breken. Hebben sterke overtuigingen en nemen ons vak serieus – onszelf minder.

Clients

Elke samenwerking is uniek, dus vormen we elke keer weer ons team en onze methoden op nieuwe manieren. Nauw samenwerkend met onze klanten voor strakkere uitvoering en betere communicatie. We reizen licht en bewegen ons snel om onze klanten vooruit te helpen.

Wilton Family Office
toxandria-golfclub
artboard-1-copy-10
michael-verhagen
artboard-1-copy-3
artboard-1-copy-5
artboard-1-copy-4
ide-energie
artboard-1
dp-online-marketing
italian-osteria