Websites die werken.

Websitebouwers met oog voor detail

Wij zijn Presentise. Ambachtelijke websitebouwers in Breda en omgeving van concept tot realisatie. Een rendabele website is het doel van iedere ondernemer. Het is de online ontmoetingsplek waar u (nieuwe) klanten treft en tegelijk een manier om u te onderscheiden van uw concurrenten. Het is ons doel om u de zorg uit handen te nemen en een website te realiseren die u meer klanten oplevert doormiddel van een gedegen online strategie.

Presentise website Breda

Ons proces

1. Intake

Voordat we aan de slag kunnen gaan met uw website zal Presentise eerst een intake gesprek met u hebben. Doormiddel van deze intake komen we erachter wat uw wensen zijn, het doel van de website, de te bereiken doelgroep en de tijdlijn van het project.

2. Concept

Met de informatie die in de intake is verzameld, gaan we vervolgens aan de slag met de planning van de website. In deze fase zal ook de sitemap worden ontwikkeld.

3. Ontwerp

Met de doelgroep in gedachten zullen we beginnen met het ontwerp van de website. Doormiddel van protoypes / voorbeelden van de website, kunnen we al vroeg in het proces laten zien wat we in gedachte hebben voor uw website.

4. Development

In de development fase kunnen we starten met het bouwen van de website. De ontwikkeling omvat het grootste deel van het programmeerwerk, evenals het laden van de content (door ons team of de klant). We houden code georganiseerd en verwijzen voortdurend naar de planning terwijl de website vorm krijgt.

5. Optimalisatie

Voordat de website live gaat halen we de website door een debugging ronde. Met behulp van beschikbare tools testen we de website in verschillende browsers en apparaten. Natuurlijk moet de website er op elk apparaat en browser naar behoren uitzien en een constante gebruikerservaring garanderen.

6. Launch / Online Marketing

Als alles nagekeken is en werkt kunnen we de nieuwe website lanceren. Optioneel daarin is een SEO en/of SEA traject te starten.

Domeinnaam checker

Ook is het mogelijk om via Presentise een domeinnaam te claimen. Dit is voor klanten die een nieuwe website laten bouwen gemakkelijk aangezien dan alles wat met de website te maken heeft is ondergebracht bij ons. Ook het verhuizen van een domeinnaam naar ons is geen probleem. Bent u benieuwd of uw domeinnaam nog vrij is? Dan kunt u hieronder gelijk gebruik maken van onze Domeinnaam Checker.

[wpdomainchecker button=”Zoek uw domeinnaam”]

User Cases

Heeft u vragen
of interesse in
een vrijblijvende
offerte op maat?