Logo + Huisstijl

Professionele merkbeleving

Onze grafisch ontwerpers zetten uw ondernemingsfilosofie om in een onmiskenbaar beeldmerk, bestaande uit een uniek logo en een passende huisstijl. Dit logo en de huisstijl weerspiegelen de identiteit van uw onderneming, waarmee u bouwt aan een ferm imago.

Wij ontwerpen voor u de gehele visuele identiteit van uw onderneming. De symbolen, het kleurgebruik en lettertype, de lay-out en fotografie en wij vertalen dit naar drukklare documenten. Wij kunnen er zorg voor dragen dat uw huisstijl consistent wordt toegepast in zowel uw off- als online communicatie.

Ons proces

1. Intake

Welke kleuren vindt u mooi, wat voor uitstraling wilt u en hoe moet dat tot stand komen. Als u een nieuw logo zou willen en een bijpassende huisstijl dan moeten we even met de koppen bij elkaar gaan zitten. Zodra dit gedaan is kunnen we voor u aan de slag voor u.

2. Logo Ontwerp

Bij het ontwerpen van een logo is het fijn als je ook kan kiezen. Afhankelijk van welk traject we kiezen kunt u tussen de 2 a 6 voorbeelden krijgen van diverse logo’s. Na de keuze van het gewenste logo volgen er nog correctie rondes totdat we iets hebben gecreëerd waar u tevreden mee kan zijn.

3. Huisstijl

Nadat we een prachtig logo voor u hebben gemaakt kunnen we op basis daarvan de huisstijl overbrengen op andere producten. Denk aan uw website, visitekaartjes, briefpapier en nog veel meer.

4. Print & Doorvoering

Met de diverse bestanden die wij u aanleveren voor u logo en huisstijl producten kunt u bestellingen plaatsen bij mij voor promotionele artikelen of andere drukwerken. Hierin zijn zoveel mogelijkheden dat het teveel is om op te noemen. U kunt altijd vragen naar de mogelijkheden via info@www.presentise.nl.

User Cases

Heeft u vragen
of interesse in
een vrijblijvende
offerte op maat?