E-Commerce

Online oplossingen voor uw E-commerce

Wij specialiseren in het ontwikkelen van webshops en e-commerce in Breda. U voorzien van online oplossingen voor een maximaal resultaat van uw website. Daarvoor bundelen wij onze artistieke vrijheid, technologische kunde en kennis van marketing. Afhankelijk van uw wens of ondernemingsdoel ontwikkelen wij een doeltreffende webshop, zorgen wij voor conversieoptimalisatie en bieden wij e-commerce oplossingen voor de conversie.

presentise-home-illup3_animated

Ons proces

1. Intake

Er zijn vele webshops en e-commerce in Breda, men moet dus goed over onderscheidend vermogen nadenken. Tijdens de intake gaan we al de wensen en ideeën over je nieuwe webshop inventariseren. Alles kan van te voren tijdens de intake besproken worden, zo kunnen wij hier rekening houden bij de ontwikkeling.

2. Concept & Strategie

Een webshop komt niet meer weg met alleen een mooie website. Naast een nummer 1 positie in Google zijn mensen op zoek naar merken waar ze zich mee kunnen identificeren. Hieromheen ontwikkelen wij een “online belofte”, die we kracht bij zetten doormiddel van een concept en online strategie. Hier houden wij rekening met de doelgroep, de doelen van de website en natuurlijk het merk zelf.

3. Ontwerp

Met de doelgroep in gedachten zullen we beginnen met het ontwerp van de website. Doormiddel van protoypes en mockups kunnen we al vroeg in het proces laten zien wat we in gedachte hebben voor uw website. Na meerdere iteraties en goedkeuring van het concept weten we dat we op dezelfde lijn zitten en aan de slag kunnen met het ontwerpen van de daadwerkelijke website.

4. Development

In de development fase kunnen we starten met het bouwen van de website. De ontwikkeling omvat het grootste deel van het programmeerwerk, evenals het laden van de content (door ons team of de klant). We houden code georganiseerd en verwijzen voortdurend naar de planning terwijl de website vorm krijgt. We hanteren een strategische aanpak, door voortdurend te testen terwijl we functionaliteiten toevoegen. Ook zal er vanaf het begin van het development rekening gehouden worden dat de website SEO vriendelijk is.

5. Workshop

Zodra de webshop bijna klaar is moet u natuurlijk ook weten hoe u producten kan toevoegen met diverse sub en selectie menu’s. U krijgt voordat de webshop online gaat een korte workshop hoe het in zijn we gaat. Het is niet ingewikkeld zodra u het een keer uitgelegd heeft gekregen en via die manier kunt u altijd uw eigen producten plaatsen en beheren op uw website.

6. Launch / Online Marketing

Als alles nagekeken is en werkt kunnen we de nieuwe website lanceren. Optioneel daarin is een SEO en/of SEA traject te starten. Ook bestaat de mogelijkheid om te kijken naar een social media plan of een conversie optimalisatie plan. Al deze zaken kunnen ervoor zorgen dat u meer bewuste bezoekers op uw website krijgt.

Domeinnaam Checker

Ook is het mogelijk om via Presentise een domeinnaam te claimen. Dit is voor klanten die een nieuwe website laten bouwen gemakkelijk aangezien dan alles wat met de website te maken heeft is ondergebracht bij ons. Ook het verhuizen van een domeinnaam naar ons is geen probleem. Bent u benieuwd of uw domeinnaam nog vrij is? Dan kunt u hieronder gelijk gebruik maken van onze Domeinnaam Checker.

[wpdomainchecker button=”Zoek uw domeinnaam”]

User Cases

Heeft u vragen
of interesse in
een vrijblijvende
offerte op maat?