Online succes
ligt in het proces

In 4 stappen van doel naar resultaat

1. Begrijpen

Elk project begint bij het begrijpen van de uitdagingen en het leggen van een goed fundament. We kijken samen naar uitdagingen en hoe we kunnen bijdragen aan jouw doelen.

2. Kiezen

Hoe kunnen we het maximale halen uit het budget dat we tot onze beschikking hebben? Zo vinden we de zaken waarmee we de meeste impact maken. Op de korte maar vooral lange termijn.

3. Opleveren

Samen gaan we door het gehele ontwikkelproces en zorgen ervoor dat alles tot in de details klopt. Van datakoppelingen tot ontwerpkeuzes. Wij staan voor je klaar om elke uitdaging aan te gaan en succesvol te tackelen.

4. Groeien

Zodra je webshop staat, ben je klaar om te gaan. We kijken waar we verder kunnen ondersteunen en advies te geven in je groei. We ontwikkelen de webshop continu door en maximaliseren je succes. 

FAQS

Ons proces bestaat altijd uit een aantal vaste stappen. Maar we snappen dat dit niet voor iedereen is en iedereen zijn uitdaging uniek is. De details en specifieke proces bespreken we altijd in een video call, zodat we de beste stappen kunnen nemen om jouw onderneming te laten groeien.

Dit hangt af van het initiatief, maar meestal is het onderverdeeld in ~5 fasen:Onboarding en ontdekking -> strategie -> concepting -> uitvoering -> groeien

We werken nauw samen, passen ons aan jullie werkstijl aan en moeten worden gezien als een verlengstuk van jullie team.

Onze huidige klantenkring is ongeveer 50/50 lange termijn samenwerkingen en projectwerk. Zo zien we het graag. We hebben de juiste omvang om op efficiënte wijze lopende relaties te onderhouden, het marktaandeel van merken uit te breiden en belangrijke omslagpunten in hun bedrijf te ondersteunen. Sommige hebben we al meer dan 5 jaar.

Projectwerk – zoals het lanceren van websites – houdt ons scherp. Dit is verankerd in onze cultuur als een digitaal studio dat toegewijd is om werk te maken dat werkt en uit te vinden wat de volgende stap is.

Als je een duidelijke briefing hebt met de gewenste deliverables/services, overwegingen over timing en je budget – dan raden we je aan contact op te nemen met [email protected].


Dit zou tegenwoordig vanzelfsprekend moeten zijn, maar we doen geen spec work. Geen enkel bureau zou gratis moeten werken. We vragen je daarom om onze capaciteiten te evalueren aan de hand van het succes van het werk dat we hebben geproduceerd. Soms nemen we deel aan betaalde pitches. We reserveren deze echter voor speciale gevallen.

Wij zijn breed georienteerd, met een duidelijke specialisatie in e-commerce, webdesign, merkstrategie en ontwerp. Daarnaast hebben wij lange termijn partners die ons helpen met backend zaken, koppelingen en hosting gerelateerde zaken. In sommige gevallen pakken wij ook andere zaken op als creatives en marketing uitingen die voortvloeien vanuit de brief. 

Wij werken regelmatig nauw samen met online marketers en hebben in ons netwerk ook specialisten in SEO, SEA en Social waar we graag mee samenwerken. Zelf doen we geen online marketing activiteiten, maar ondersteunen er graag in.